En behandling foregår2018-08-10T14:42:11+00:00

Sådan foregår en behandling

Når du kommer til en behandling hos mig for første gang i Klinik Kropsflow, vil vi starte med en samtale i ca. 15 min. Jeg vil stille dig nogle spørgsmål vedrørende din krop, helbred og hvad der har fået dig til at henvende dig.

Herefter vil jeg bede dig om, at lægge dig på briksen på ryggen.

En behandling foregår fuld påklædt.

Behandlingen starter oftest med, at jeg sætter mig på en stol nede ved dine fødder, hvis vi ikke har aftalt andet. Min erfaring har vist mig, at det er et godt sted at starte, da det hjælper din krop til at bygge et solidt fundament op, der kan blive vigtig for resten af kroppen.

I første omgang rører jeg dig ikke, så du får mulighed for bare at ligge og mærke din krop. Efter kort tid vil jeg lægge mine hænder på dine fødder.

Herfra sanser jeg din krop og får en fornemmelse af, hvordan flowet er i din krop, hvilket er muligt, da jeg i mange år har trænet mit nervesystem og sanseapparat. Jeg fungerer som et slags anker for din krop, som ved min bevidste berøring får lov til at grounde.

Se mere her vedrørende Kranio-Sakral Terapi.

Din krop vil herefter begynde sin ”rejse” med at vikle sig ud i den rækkefølge, som de selvhelbredende kræfter i dig ved er nødvendigt.

Det vil oftest mærkes, som at forskellige kropsområder påkalder din og min opmærksomhed. Når der ikke er flow i et område kan det mærkes som en spænding, smerte, uro eller som et livløst område.

Når der vækkes flow i forskellige kropsdele kan det mærkes som: sitren, piblen, kulde, varme, afspænding, ro m.m..

Du vil også opdage, at kroppen ikke altid starter, hvor du evt. har din spænding, smerte eller et problem m.m.. Men at det alligevel bliver arbejdet med.

Under behandlingen vil jeg berøre dig nogle forskellige steder på kroppen. Ofte er det på fødder, korsbenet ( en del af bækkenet, der støder op til lændehvirvlerne), skuldre og hoved, hvorfra jeg sanser din krop og giver den opmærksomhed.

Tit vil du synke ned i en dybere afspænding, da din krop ofte vil blive centreret og groundet.

Jeg behandler ofte i 1½ time, da det er min erfaring, at det er vigtigt,  at kroppen mærker, at der er tid til at gå i en dybere proces.

Efter behandlingen vil vi kun tale kort om behandlingen, da vi undervejs har udvekslet om, hvad du mærker i din krop, og hvad jeg sanser. Dette for at behandlingen, skal få lov til stadig at mærkes, og ikke forvandles til en mental proces.

Resten af dagen vil det være godt ikke at skulle have travlt. Samtidigt er det vigtigt at drikke godt med vand.

Behandlingen kan arbejde videre i kroppen de næste 2-3 dage.

Nogle kan ovenpå behandlingen blive trætte, andre friske. Andre igen kan få influenzasymptomer al efter, hvad din krop gemmer på, idet behandlingen kan virke som homøopatisk medicin, der forstærker det, der er i kroppen for at rense det ud.

Oftest kan det være godt at få mindst 3 behandlinger, men mange kan allerede mærke en forbedring efter første gang.