Hvad er Kæbespændinger? 

Kæbespændinger kan ofte afhjælpes med Kranio Sakral Terapi. En behandling med kranio-sakral terapi vil afbalancere din krop og bl.a. kæbeleddet, dermed kan mange kæbespændinger ophøre.

Hvad opstår kæbespændinger af

Kæbespændinger opstår let efter bl.a. tandlægearbejde, hvis du har fået boret, trukket en tand ud, haft bøjler på m.m.. Tandlægearbejdet kan give flere spændinger, end vi ofte anderkender og tror.

Endvidere kan kæbespændinger også opstå, hvis du ofte “bider ting i dig” i stedet for at udtrykke dem. Du kan også få kæbespændinger, hvis du for tit bliver ved med at arbejde, når din krop egentlig har fortalt dig, at du er træt.

Jo mere du respekterer din krop, når den siger fra, så du får taget den pause, kroppen beder om, jo færre spændinger vil du få.

Al hvad du gør, hvor du skal presse dig selv og bruge meget viljestyrke, for at få gjort tingene, vil ofte kunne skabe kæbespændinger.

Det gælder også, hvis du bliver i et job eller evt. et parforhold, som du ikke længere har glæde ved. Det kan give mange kæbespændinger.

Desværre tror mange, at de bare lige skal tage sig lidt mere sammen.

Kaebeled vist på kraniebillede

Hvordan hjælper Kranio Sakral terapi ved kæbespændinger

Under en behandling med kranio Sakral Terapi vil din krops “Selvhelbredende Kræfter” begynde at afbalancere din højre og venstre kropsside inklusiv dine kæber. Vejen er unik for dig og din krop.

Herved opnår din krop mere og mere grounding. Det vil sige, at din krop får mere fundament. Det giver tryghed til hele kroppen inklusiv dine kæber, så de kan begynde at mærke, at der er noget der støtter dem. Det betyder at dine kæber kan begynde at slappe af igen.

Undervejs i behandlingen vil du ofte få indsigter og klarhed over, hvad der giver dig kæbespændinger. På den måde kan kroppen også vejlede dig om, hvilke forandringer, der måske er nødvendige for, at dine spændinger ikke skal komme tilbage.

I løbet af behandlingen når du ofte ind til en dyb ro inde i dig. En ro der opstår, når kroppens selvhelbredende kræfter har opløst det i din krop, der har givet anledning til spændinger og smerter.

Din krop kommer til at “strømme”, og for mange mærkes det som en frihed og lethed.

Brug for hjælp?

Ring nu og få en uforpligtende samtale om dine muligheder på 26 20 25 66.

Du er også velkommen til at skrive til mig på info@kropsflow.dk.

For flere referencer klik her “referencer“.