Hovedpine og migræne kan afhjælpes med Kranio Sakral Terapi

Hvad er hovedpine?

Der kan være  mange årsager til hovedpine både fysisk og psykisk.

Fysiske årsager til hovedpine

Af de fysiske vil jeg nævne, at der kan ske en forstyrrelse af blodcirkulationen til eller fra din hjerne. Nogle kan mærke det, som en “vattet” fornemmelse, når de får for lidt ilt til hjernen. Andre kan føle sig tunge i hovedet, hvilket kan skyldes, at de har svært ved, at få blodet væk fra hovedet. Dette kan opstå ved nedsat venefunktion.

Herudover klager nogle også over en smerte inde i hovedet. En årsag til dette kan være en spænding i bindevævet inde i hovedet (  i meningerne), som adskiller højre og venstre hjernehalvdel fra hinanden.

Psykiske årsager til hovedpine

Af psykiske årsager vil jeg nævne, at hovedpine kan være en fysisk manifestation på en følelsesmæssig tilstand, som ikke kan rummes. Det kan f.eks være, hvis der er en konstant indre konflikt mellem følelser og fornuft, hvor energien svækkes mellem hoved og krop, og hvor der er en indre uoverensstemmelse mellem, hvem man er, og hvad der udtrykkes. Det nedsatte energiflow kan også manifesteres som stofskifteproblemer og hold i nakken.

Kranio Sakral terapi kan ofte afhjælpe eller mindske hovedpine

Ofte vil en Kranio-Sakral behandling, hvor din krops egne selvhelbredende kræfter begynder at vise, hvad din krop har brug for, kunne forbedre eller fjerne din hovedpine her: https://www.kropsflow.dk/kranio-sakral-terapi

Udtalelse om migræne-og hovedpine-klientforløb

“En behandling hos Lisa er kræs for sjælen !”

Når jeg er hos Lisa føler jeg mig mødt i allerhøjeste forstand. Lisa er et meget omsorgsfuldt menneske, og er eminent til at være nærværende og tage udgangspunkt i det menneske, der sidder overfor hende. Jeg kom til Lisa med migræne, og var kommet ind i en ond cirkel, hvor jeg dagligt tog piller for at holde smerterne på afstand, da jeg i det sidste halve år havde haft hovedpine 20 ud af 30 dage. Jeg er ikke tilhænger af piller, så det fyldte meget for mig, at det var en nødvendighed for mig for at kunne klare hverdagen. Dagen efter jeg havde modtaget den første behandling, var min hovedpine væk, og jeg har efter 4 behandlinger hos Lisa fået brudt den onde cirkel samt fået en dybere kontakt til mig selv.

Jeg er ikke kureret for min migræne, men jeg har fået en mere omsorgsfuld tilgang til mig selv, når migrænen opstår, hvilket jeg er sikker på medfører, at den ikke bliver så kraftig. Lisa bruger to timer på en behandling, hvilket har været afgørende for mig. Der er god tid til at have en samtale inden behandlingen, og samtidig at kunne give sig helt hen til behandlingen. Lisa var løbende i dialog med mig under behandlingen, og vi har i samarbejde kommet ind på nogle punkter i mit liv, som fylder meget og som muligvis ligger til grund for en del af min migræne. Lisas behandling arbejder videre i kroppen dagene efter behandlingen. En behandling hos Lisa er en oplevelse, en måde at få skabt god kontakt til egen krop og vende fokus mod lysten til omsorg for sig selv og sine egne behov.

Louise Andersen, 31 år

Brug for hjælp?

Ring nu og få en uforpligtende samtale om dine muligheder på 26 20 25 66.

Du er også velkommen til at skrive til mig på info@kropsflow.dk.

For flere referencer klik her “referencer“.