Priser i Klinik Kropsflow

Hver behandling varer 2-2,5 time i Klinik Kropsflow, og du er hos mig i 3 timer hver gang du skal have en behandling

Jeg vægter, at der i hver behandling er tid til dig og din krops selvhelbredende kræfter.  Det er min erfaring, at kroppe tillader en større fordybelsesproces og dermed større forløsning og opheling, når den kan mærke, at der er tid nok. Det gør din krop tryg.

Jeg finder det vigtigt, at der skal være tid til, at din krop skal vise os, hvad den har brug for, for at opnå et større flow, og så du evt. også kan nå at få en fornemmelse af, hvad der ligger bag dine aktuelle symptomer. Jeg finder det yderst vigtigt, at vi ikke pga. tidsmangel skal ignorere din krops vejledning og afbryde denne, idet det er min erfaring, at kroppen vil vise tidspunktet for at ophøre behandlingen, når den er kommet i flow og blevet afbalanceret.

Derfor sætter jeg 2,5-3 time af til hver klient, så der også er tid til en indledende samtale, og så du har mulighed for at komme “samlet” ud af døren igen. (Andre Kranio-Sakral Terapeuter behandler en ny klient hver time).

Rabat på første behandling 

prisen på 1. behandling af 3 timers varighed er derfor incl. rabat:  1400 kr. / studerende 1100 kr.

Derefter er prisen for efterfølgende behandlinger af 3 timer: 1800 kr./ studerende 1300 kr.

Klippekort kan købes til de efterfølgende behandlinger:

Et klippekort med 3 behandlinger koster 4500 kr. –  studerende:3500 kr.

Du kan betale kontant, via Mobile Pay: 92381 eller ved bankoverførsel samme dag: Reg.nr.  4629  Konto nr. 10922011. – Jeg tager ikke imod dankort.

Afbud:
Afbud skal meldes senest 48 timer før aftalte tid, ellers bliver jeg nødt til at fakturere det halve beløb.