Behandlingsforløb i Klinik Kropsflow – der er håb

Hver behandling i et  forløb varer 2-2,5 time i Klinik Kropsflow, og du er hos mig i  3 timer, hver gang du skal have en behandling. ( Hvis din krop en dag har brug for ekstra tid, koster det IKKE ekstra.)

Klienter kommer typisk til behandling hos mig, når de har haft deres smerter, stress-symptomer, depression, angst og andre problemer/sygdomme i længere tid, og ikke har kunnet få hjælp i det almindelige sundhedssystem.

De kommer ofte, når deres problemer er blevet komplekse og de mistrives.  –  Måske har de fået at vide, at de bl.a. skal lære at leve med det eller skal igennem operation eller have medicin resten af deres liv.

Nogen kan også være blevet usikre på, hvor det hele vil ende for dem, ligesom en klient jeg havde, der havde været sygemeldt 1 år med stress-symptomer, da hun kom til mig:

Hun havde bl.a. nakkesmerter og store føleforstyrrelser i den ene side af kroppen, og hvor føleforstyrrelserne var begyndende i den anden side af hendes krop, da hun henvendte sig til mig. På det tidspunkt stod hun samtidigt med et svar fra neurologerne på Skejby om, at de ikke turde operere hende, og derfor ikke kunne hjælpe hende. Den 49årige kvinde var simpelthen bange for, om hun kunne komme til at dø af sin situation, og mærkede at et psykisk sammenbrud var tæt på pga.  uvisheden og den lange tids belastning.

Men efter behandlinger i 3 måneder ved mig  i Klinik Kropsflow – der er håb, havde kvinden bl.a. fået langt færre føleforstyrrelser og nakkespændinger, og dermed fået det meget bedre. Hun havde under en behandling også selv fået klarhed over, at hun skulle opsige sit job pga. det dårlige arbejdsmiljø, der havde været på jobbet, og som bl.a. havde ført til hendes stress-belastning. Hun fik klarhed på, at hun skulle finde et andet job, der levede op til noget af det hendes hjerte længtes efter. 4 måneder efter opstart med behandlinger var hun igen på arbejde i 30 timer om ugen, og kunne igen stole på sin krop og bruge sine evner. Hun havde bl.a.  lært, at hun skulle passe bedre på sig selv  ved bl.a. at lytte til sin krops signaler. Nu er det 4 år siden, og hun har kunnet arbejde siden.

Eksemplet med kvinden ovenfor viser, at kroppen kan meget mere, end det vi og sundshedsvæsenet med vores hoved kan regne ud, da der er mere imellem himmel og jord, end det vi kan måle og veje. Kroppen har simpelthen en dybere visdom i hver eneste celle, omkring hvad en bedre balance er for kroppen. Idet det er, når kroppen kommer i ubalance, at der udvikler sig smerter, symptomer og sygdomme.

Det er her, det er vigtigt at blive ydmyg overfor kroppen og lade den vise vejen, ligesom den allerede har gjort i dit liv, når den får dit hjerte til at slå dagligt, hele dine fysiske sår og fordøjer din mad og udvinder energi heraf og meget andet. Alt det meget som kroppen kan, men som oftest glemmes, da sundhedsvæsenet tit kun tænker i operation, medicin eller øvelser. Ikke mindst bruges diagnosen kronisk allerede efter 3 måneder. Min erfaring er, at kroppen ikke kender til ordet kronisk, for den går bare i gang med at afbalancere og ”vikle” kroppen ud.

I Klinik Kropsflow – der er håb tror jeg på dig og din krops selvhelbredende kræfter, da jeg har mange års erfaring med, at kroppen kan finde en vej ud af smerten og den eventuelle afmagt, der kan være opstået af at have forsøgt mange forskellige ting, uden det blev bedre. Erfaring med at kroppen kan finde en vej, når den får lov til at vise det. Men vel og mærke er det en vej, der slet ikke er logisk, for selvom du måske har smerter og problemer et sted, så har kroppen brug for at afbalancere i hele din krop. Så kroppen viser, at kroppen er en helhed. Den er ikke kun en hals, en arm, en tarm. Men kroppen hænger sammen og er en stor helhed.

Hvis det er svært for dig at tro på det, så lån min tro på, at også din krop har selvhelbredende kræfter, når den får lov til at vise det med mig som et anker.

Hver behandling er som en ny rejse, der tager udgangspunkt lige præcis i dig og det liv du har levet. Ikke en form, du skal passe ind i. Din krop får en chance for at ”tømme sig” eller slippe for de spændinger, der kan have hobet sig op igennem dit liv af skuffelser, undertrykte følelser, skam, bekymringer, chok og traumer som et menneskeliv også består af foruden glæder og succeser.

Igennem de mange år jeg har lavet kropsbehandlinger, har jeg fået lov til at udvikle nogle stærke sanser, som gør, at jeg igennem de sidste 11 år bl.a. har fået en evne til at kan ”scanne” kroppe ift. hvor der er cirkulation, og hvor der er mindre cirkulation/flow i en krop. Mindre cirkulation gør ofte, at affaldsstoffer kan hobe sig op og dermed skabes smerter, andre symptomer og problemer.

Men det vigtige at vide er også, at smerter og andre symptomer kan mindskes eller hel ophøre, jo mere cirkulation og flow kroppen igen kan skabe. Det sker jo mere kroppen får lov til at afbalancere sig og finder ind i større og større centrering og grounding. Det er det, der sker under en behandling hos mig i Klinik Kropsflow,
og som karikaturtegningen viser.                                   

Groundingen og centreringen i din krop kan også føre til, at du foruden færre smerter m.m., får større ro og nærhed med din krop. Det kan være du oplever at din krop er overraskende fleksibel og dynamisk, da kroppen egentlig består af 80 % vand og som Einstein siger: at alt også er energi.

Du kan i løbet af et behandlingsforløb evt. komme til at mærke: ”vågen væren” i din krop og dermed opnå at være i Nu’et. Opleve en tidsløshed.

Det er lige der, hvor din krop også kan begynde at restituere og hele igen, og begynde at genvinde energi og kræfter igen. Det er her, at der også er mulighed for, at du kan få kontakt og information fra dit kloge hjerte og din intuition. Her hvor du og jeg kan spørge indtil, hvad årsagen kan være til dine forskellige symptomer, og lytte og mærke om din kloge krop er klar til at give dig et svar eller en fornemmelse. Men det er først, når kroppen har fået lov til at finde ind i den meget vigtige ro og stilhed, der altid findes dybt inde i vores kroppe. Men som kan være hel umulig at mærke, når du er i tankemylder, er stresset, presset, ikke føler dig god nok eller følelser af vrede og frustration har overtaget.

Men bare vid at roen stadig er derinde i kroppen, det har mine klienter og jeg erfaret mange gange. Mange klienter er blevet overrasket igennem årene, at de kan komme til behandling og være meget stresset og i alarm i starten af behandlingen, og at de efter 15- 20 minutter på briksen enten er faldet i søvn eller faldet ind i en tidsløshed.

Det er også derfor, at mange bliver overrasket over, hvor hurtigt 2½ times behandling kan gå på briksen, fordi det for nogle folk og deres sind kan lyde af meget lang tid.

Behandlingerne har udviklet sig til, at du er på briksen i ca. 2-2½ time hos mig. Det er kroppe der har vist mig, at det kan være vigtigt med mere tid end den ene time, som mange kranio-sakral terapeuter behandler i.

Det gør at kroppen kan mærke, der er tid, og det kan for kroppe gøre en stor forskel. Samtidigt gør det også, at vi ikke kun, når de almindelige emotionelle hverdags-opspændinger, men at kroppen tillader os at gå dybere. Det betyder også at kroppen i sig selv nogle gange ved bl.a. traumer skaber en healing og viser en ophealende og styrkende udgave/afslutning på situationen. Og min erfaring er, at det kræver tid og ikke mindst at kroppen føler sig tryg.

Derfor sætter jeg 3 timer af til hver klient, så der også er tid til en indledende samtale, og så du har mulighed for at komme “samlet” ud af døren igen.

En evne jeg har fået givet i de sidste 10 år, og som også er en vigtig styrke i behandlingen, er, at jeg nogle gange under en behandling får clayante  billeder eller ord ned, der ofte kan være spot on, på det der har givet problemer. Jeg har lært, at jeg skal udtrykke dem som inspiration, men du har altid et valg, om du kan/ vil  bruge dem.

Behandlingsforløb 1 : Intro-behandling incl. opfølgende telefonsamtale

1  behandling af 3 timer – Pris: 1500 kr.

Her har du mulighed for at prøve behandlingsmåden med rabat på 450 kr. (er fratrukket i prisen).

Du får mulighed for at mærke, hvordan det kan føles, når din krops selvhelbredende kræfter viser vejen til at afbalancere dit nerve- og hormonsystem samt bindevæv. Mærke hvor bevægelig og dynamisk din krop pludselig kan være, og slet ikke så fastlåst, som du måske har troet, når smerter m.m. måske har nedsat din bevægelighed.

Du vil ofte kunne mærke, du kan få et andet nærvær med din krop undervejs, og opdage, at kroppen ikke kun arbejder der, hvor dine smerter eller andre symptomer har vist sig for dig. Men at din krop har brug for at afbalancere hele din krop, selvom smerten måske kun har vist sig i din lænd eller skulder. Du vil dermed kunne få oplevelsen af og viden om, at problemet ikke altid kun sidder der, hvor du  har mærket det, ligesom forskere nu har fundet ud af, og netop giver et eksempel på: “at hvis man har ondt i et knæ, så kan det sladre om lænden”.

På den måde er en behandling også en slags sanse- og opdagelsesrejse i din krop, ført frem af din unikke krops selvhelbredende kræfter og med mig som et anker mod større balance mellem din feminime og maskuline side. – En balance der ofte kan begynde at mindske dine smerter, stress-symptomer eller andre problemer, og ikke mindst kan det give dig en erfaring med, at din krop også har ro dybt inde i sig, også selvom du måske kommer og har haft stress-symptomer i længere tid.

Roen er hel central for, at din krop kan begynde at få det bedre, uanset om du er plaget af smerter, stress-symptomer, angst m.m., fordi det er her, din krop begynder at kunne hele op igen.

Behandlingen varer 3 timer .

Derefter vil vi ca. 4 dage efter have en opfølgende telefonsamtale på ca. 15-20 min. 

Efterfølgende vil det være muligt at vælge et behandlingsforløb, som  du kan læse mere om  nedenunder.  Vi kan også i vores opfølgende samtale komme ind på, hvad der kan være relevant for dig af forløb med udgangspunkt i det din krop har vist os og ladet dig og mig mærke under din “intro-behandling”.

Jeg anbefaler oftest et forløb af flere behandlinger, idet det tager tid for en krop og dets nervesystem at skabe nye spor til at bevare og stabilisere den ro og tryghed, som en behandling ofte skaber, og som netop er fundamentet for at din krop kan restituere og begynde at hele op og genvinde kræfter.

Hvis du efter din intro-behandling ønsker kun at købe én behandling af gangen, så vil prisen for en enkel behandling a 3 timer være 1950 kr.

Behandlingsforløb 2: Fra stress- og alarmtilstand til ro og tryghed

5 behandlinger a 3 timer.  (Ialt 15 timer):  Pris: 8995 kr.  ( kan betales i rater).

Dette forløb er til dig:

  • Der er træt af at have smerter som f.eks. nakke-, skulder-, kæbe- og hoftesmerter/spændinger eller andre stress-symptomer i din krop. Det kan f.eks. være depression, angst, uro, stor træthed, hovedpine, senfølger efter hjernerystelse m.m..
  • der er sensitiv og mere introvert, end der måske har været plads til i dit liv og i samfundet
  • der ønsker, at det nu skal blive anderledes, fordi det bare har forstyrret og ødelagt nok i dit liv. Det er til dig, der nu ved, at det er vigtigt, at du prioriterer dig selv og er klar til forandring, fordi du har brug for at få det bedre

Du skal vide, at dine smerter eller stress-symptomer m.m. kan blive bedre eller hel ophøre, når din krops selvhelbredende kræfter får lov til at vise vejen. At det kan lade sig gøre at få ro i dit hoved og krop igen, så du bl.a. kan tænke en samlet tanke, og få en fornemmelse af, at den onde cirkel kan blive brudt.

Det har jeg erfaret mange gange siden 2008. Det sker, når din kloge krop får lov til at slippe forskellige belastninger, som bl.a. indeklemte følelser, bekymringstanker, skuffelser, chok og traumer.

Det er lige præcis det, der sker i et behandlingsforløb ved mig i Klinik Kropsflow – der er håb.

Hvis du har svært ved at tro på det, så lån min tro på din kloge krop. For kroppe har selvhelbredende kræfter, og det tør jeg også godt tro på, at din krop har ud fra de mange års erfaring, jeg har med kropsbehandling.

De samme kræfter og dyb visdom (embryologi), der allerede har fået dig til at udvikle dig, lige siden du blev undfanget og som også hver dag, får dit hjerte til at slå, får dig til at trække vejret, og ikke mindst udvinder energi af den mad du spiser og meget, meget, meget mere, som vi ofte tager som en selvfølgelig. Kroppen er bare så fantastisk.

Med de kræfter skal du vide, at du igen kan komme til at få færre smerter og symptomer eller hel blive fri af dem. Jeg har bl.a. set hvordan 2 kvindelige ledere, der var helt ”smeltet” sammen af forskellige stress-symptomer genvandt fodfæste og mere og mere energi, og blev til sidst en stærkere udgave af sig selv end inden de brød sammen i takt med, de indsigter de fik igennem deres behandlingsforløb. Her er en reference fra den ene. Den andens reference kan du læse under fanen “referencer” her på min hjemmeside.

Mai-britt, 54 år:

At have stress er meget traumatisk, men det viste sig at være en gave, for jeg kunne jo mærke at hele min krop skreg på hjælp – ”stands ulykken”.

Kroppen ønskede nærvær, omsorg, at sige fra overfor et for højt tempo, glemte sig selv for at please andre. Efter flere behandlinger, kunne jeg nu stoppe op og lytte til min krop. Kroppen ville stadigvæk gerne arbejde, men på en anden måde. Den ville, at jeg skulle lægge min energi indadtil og ikke udadtil, i et roligt tempo, med kærlighed, visdom og glæde.

Uden Lisas hjælp, ville jeg ikke være nået så langt, som jeg er nu. Jeg kunne have endt med aldrig at vende 100% tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg ville ikke have arbejdet så dybt og intens med mig selv, hvis jeg havde gået til psykolog, da der så vil være blevet snakket til mit intellekt. Her var det direkte kommunikation til kroppen.

Lisas evner er magiske, skabende og blide.

Den energi jeg mærkede hos dig under hver behandling var så blid, så blid og rolig. Jeg vil kalde det for Jomfru Maria/ Moder Maria Energi.

I Mai-britts tilfælde opdagede hun, bl.a., at nogle gamle hjernerystelser stadig sad og klemte noget energi sammen i hovedet. – så hun fik fornemmelsen af:

” Jeg er ikke i tvivl om, at kroppen husker alt, hvad vi har udsat den for.”

Har du også lyst til at møde din krop med nysgerrighed og tid, så den kan få en chance for at vise dig, hvad der kan ligge bag dine symptomer, og som din krop prøver at vejlede dig om, og så det ikke skal blive værre inden du reagerer, så kontakt mig endelig på: Mobil: 26202566.

For ligesom det kan være vigtigt at få kørt en bil på værksted, når nogle lyde m.m. begynder at melde sig, for at det ikke skal blive for dyrt. Ligeså er det vigtigt at reagere, når kroppen begynder at komme med symptomer fremfor at dulme smerterne med smertestillende medicin. For så kommer du nemmere til at overhøre de signaler, som kroppen faktisk sender til dig som vejledning om, at noget allerede er kommet ud af balance. Og når du igen kan høre kroppens signaler er den måske desværre blevet nødt til at finde et kraftigere symptom frem, fordi de første mildere signaler blev ignoreret ved brug af bl.a. smertestillende medicin m.m..

I stedet kan en behandling hjælpe dig til at begynde at opdage, at din krop faktisk ønsker at være en god ven og  prøver på at hjælpe og vejlede dig om, at noget er kommet i ubalance i din krop, når der opstår smerter og andre stress-symptomer m.m..

I forløbet vil din krops nerve- og hormonsystem samt bindevæv blive afbalanceret, så du opnår, at din krop kan gå fra en tilstand af at være stresset, i frygt og alarm, hvor du holder vejret i brystkassen til at komme i en tilstand af tryghed, ro og glæde.

I den tilstand hvor du bare kan “være”. Mange får oplevelsen af at komme ind i ”nu’et”  – ind i tidsløshed.

Der hvor din krop og vejrtrækning endelig tør give slip og får lov til at komme ned i tempo og komme ned i maven, fremfor at blive holdt i brystkassen. Lige præcis den tilstand der gør, at det er muligt for din krop at begynde at restituere.

Det er også her den vigtige forbindelse imellem din hjerne og hjerte styrkes (din hjerne-hjerte cohærens), og som netop giver den vigtige tryghed i din krop, som bl.a. amerikanske forskere nu har vist vigtigheden af.

Den forbindelse og tryghed, der er hel grundlæggende nødvendig for, at du selv eller vi kan få beskeder fra din krop og intuitionen, ift. hvad din sygdom eller symptomer skyldes, og hvordan du kan begynde at forandre noget i din hverdag. Det kan være, du får en fornemmelse eller klarhed over, hvad der evt. skal ændres i din hverdag, i familien eller på arbejdet m.m., eller hvor du evt. skal have sat grænser. Måske opdager du ligesom Mai-Britt, at du alt for længe har været i ”gøren” og i fornuften, samt at det nu er tid for at passe på dig selv og give plads til ”væren” og dit hjerte

Det kræver tid at få integreret og konsolideret kropsændringerne, der sker under en behandling. Idet kroppen bl.a. skal skabe nye spor i dit nervesystem, når noget har varet længe. Derfor er det vigtigt, at give dig mulighed for et sammenhængende forløb, idet du også imellem behandlingerne måske stadig er i de samme omgivelser, der har været med til at udvikle og skabe dine smerter og symptomer. Derfor er der brug for tid. Så vigtigt at se det som en investering i dig selv og din livskvalitet – fordi du er det værd. 

Ring eller skriv gerne på mobil 26202566 eller på mail: info@kropsflow.dk,  hvis du ønsker dette forløb, eller har spørgsmål

Obs.: Da vi som mennesker er meget forskellige, kan jeg desværre ikke udstede en garanti, idet resultatet af behandlingerne også er afhængig af, hvad du kommer med, hvorlænge du har haft det, hvordan  du arbejder videre med det, behandlingerne viser dig/os også i mellem behandlingerne. Men jeg har erfaring med, at rigtig mange klienter har fået erfaring med, hvordan deres krop kan gå fra at være i en stress- og alarmtilstand til en tilstand af ro og tryghed,  hvor det bl.a. også er blevet muligt at få indsigter om, hvad kroppen prøver at fortælle dem med de symptomer, de er kommet med.

Behandlingsforløb 3: Fra smerte til nærvær med dit hjerte

10 behandlinger a 3 timer (i alt 30 timer): – Pris: 16995 kr.(kan betales i rater.)

Det her forløb er til dig:

  • der ønsker at arbejde dybt med dig selv, for at forstå din krops budskab med dine forskellige smerter, stress-symptomer, depression m.m., som du har.
  • der måske føler dig forkert, og måske har gjort det, det meste af dit liv, og bare længes efter at være hel god nok.  – Mange smerter opstår af at have følt sig forkert i længere tid.
  • der er sensitiv og mere introvert end der måske har været plads til i dit liv og i samfundet
  • der længes efter at komme fri af dine smerter, stress-symptomer  inklusiv gammel skam m.m.., så du kan begynde at leve i takt med dit hjerte og  bl.a. mærke glæden og energien, der kommer herved, når du begynder at  kan leve som en bedre udgave af dig selv.

Men også til dig der har accept på, at vi som mennesker er sjæle. Idet mange smerter og sygdomme opstår, som jeg ser det, hvis vores liv har taget en retning, længere og længere væk fra vores hjerte og netop væk fra dit sjælepotentiale.

Det kan være, det er sket for dig, så du har mistet din livsglæde og evt. er begyndt at mærke afmagt eller meningsløshed. – Det kan være, du er hel endt med at miste troen på, at du er god nok ligesom den grimme ælling og bare har et stort ønske om at føle, at du er hel god nok, og få øje på og mærke, at du selv er hel god nok og en svane.

Du skal vide, at der stadig kan være håb. Det ser jeg tilbagevendende i mine behandlinger. Og at det kan lykkes at rejse sig igen, og blive en endnu stærkere person, end du var, før end symptomerne opstod.  Det tror jeg på kan ske, da jeg mener, vi alle er hel gode nok, ligesom vi er, da vi som jeg ser det, er blevet født, og at det derfor er en fødselsret. Ofte er vi bare kommet til at tro, vi skal ligne andre i stedet for at lytte og være tro i mod os selv, og den unikke person og sjæl, som du er. Det er det, jeg hjælper dig med i dette behandlingsforløb, og så du kan begynde at opdage styrken i din sensitivitet, og styrken i at begynde at tage dig selv og dit hjerte alvorligt, så der kan blive mere og mere plads til dig, ligesom du er med din finhed og sensitivitet. Så du og din sensitivitet og introverthed ikke længere behøves ,at blive gjort forkert og skammet, men kan blive din styrke.

Jeg ved, det kan lade sig gøre, når du commiter dig til at lytte til din krop og lade din krop vise vejen, og give dig selv og din krop tid, ligesom du kan gør ved at beslutte dig for det her forløb. Det er vigtigt, at du er klar på, at din krop ofte vil vise, at der er behov for forandringer i dit liv, så der kan blive mere plads til dig. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på at lytte til din krop og samarbejde med både den og mig igennem forløbet.

Forløbet er til dig, der har lyst til at være nysgerrig på, hvad det egentlig kan være din krop prøver at sige til dig med de symptomer, du har.  Samt til dig som er klar over, at det er ved at være på tide at tage dig af dem og til at tage dig selv alvorligt nu. – For ligesom vi ved det kan være vigtigt at køre bilen på værksted, når den begynder at larme, fordi det ellers hurtigt kan blive dyrere. På samme måde kan det også være vigtigt at tage dig af dine symptomer, mens du har chancen, og ikke bare dulme symptomerne med smertestillende medicin eller antidepressivt m.m.. For på den måde vil din krop evt. på et senere tidspunkt udvikle kraftigere symptomer for at kalde på dig. For når smerter eller andre symptomer er opstået, skyldes det, at din krop er kommet ud af balance. Det kan der være mange årsager til, men nogle er: bekymringer, indestængte følelser, skuffelser, skam samt chok og traumer.

Forløbet er til dig, der er åben for eller nysgerrig på, om der kan være mere imellem himmel og jord, der også kan gavne dig og dit helbred, selvom du har døjet med det i længere tid. Eller at nogle i sundhedssystemet måske har sagt til dig, at du skal lære at leve med det, da det er kronisk, så kan der være et alternativ til operation og medicin, når din egen krop får lov til at vise vejen. Ligesom Epigenetikken og kvantefysikken har vist i forskningsverdenen, at det faktisk er vores tanker og følelser, der  ofte skaber mange smerter og sygdomme i vores liv, og slet ikke kun generne, som mange længe har troet. Forskeren Bruce Lipton mener bl.a., at det kun er 1-10% af alle sygdomme, der skyldes gener, og at resten udvikles pga. vores tanker og følelser.

For mig viser det:  at der kan være rigtig meget håb om, at vi selv kan påvirke vores sundhedstilstand igennem bl.a. hvilke tanker og følelser, vi lader fylde i vores liv. Hvilket er meget afhængig af, om vi lever et liv i stress, overlevelse og frygt, eller et liv med fred, tryghed og glæde.

Det er lige præcis derfor, det kan være så vigtigt at prioritere og tillade sig et behandlingsforløb med de behandlinger, jeg laver her i Klinik Kropsflow, da de netop hjælper med den vigtige forandring i nervesystemet:

At hjælpe din krop, så den igen kan komme ind i hvilenervesystemet og finde ro, fremfor at være låst i alarmsystemet, som det sker bl.a. ved nakkespændinger, stress eller ved chok og traumer.

Det gør en kæmpe forskel og det er vejen til at mindske eller komme fri af dine smerter og andre symptomer. Det er også  på den måde, hvor der kan begynde at blive så meget ro i din krop og hjerne, at du kan begynde at høre dit hjerte igen. Høre hvad dit hjerte længes efter, og få mærket, hvad det bl.a. bliver glad af.

Det vil sige du får styrket den meget vigtige hjerte-hjerne forbindelse (cohærens) og som giver adgang til dit hjerte og intuition.

 Det er også her, hvor du kan begynde at mærke, at du slet ikke er forkert, men hel god nok ,som du er – og har fortjent kærlighed både fra dig selv og andre, da du er værdig ligesom du er.

I det følgende vil du kunne læse et eksempel på, hvad et behandlingsforløb i min klinik hjalp en klient, Tilde Pil med, da hun var igang med at skrive sin bachelor:

“Jeg havde massive fysiske nakkesmerter, som gjorde det næsten umuligt at sidde ved en computer og fokusere på min opgave.  Jeg oplevede, jeg havde en stor passioneret meningsfuldhed, som blev overmandet af et mindreværd og en utilstrækkelighed. Jeg oplevede, at jeg igennem behandlingerne vendte tilbage til meningen. Meningen så jeg igen oplevede, jeg kunne trække på min indre kraft som menneske og ikke kun på min intellektuelle og teoretiske kunnen. Gode ideer begyndte at poppe op, pludselig gav det mening at bidrage med min måde at være menneske på, mine refleksioner og perspektiver, og ikke kun at favne andres betragtninger. 

Jeg fik vendt min bachelor fra at være u-integreret og kognitiv til at skabe et samspil mellem teori, praksis og sanselighed. Fysisk blev mine smerter i nakken også markant mindre, og jeg kunne være tilstede i kroppen under processen. – Jeg hentede på mange måder min eksistensberettigelse hjem – dog var det nødvendigt for mig at komme hos Lisa i et forløb, da jeg mistede dele af det tilegnede efter et stykke tid.  – Jo flere gange jeg var hos Lisa, jo flere nuancer kom der i spil og som blev mere og mere integreret og naturlig tilstede i mig”.  (Tilde Pil, psykoterapeut og studerende)

Tildes eksempel viser netop, hvad der kan ske, når din krop får skabt en bedre balance. En balance der også handler om balancen imellem din maskuline og feminime side, som både mænd og kvinder har i sig.

Lars Muhl nævner netop også vigtigheden af balance imellem den maskuline og feminime side i sine bøger. Der hvor der bliver en bedre balance imellem “gøren og væren”,  hvor sanseligheden, dit hjertes budskab og intuitionen også får en værdi, fremfor at det kun er fornuften, økonomi og det der kan måles og vejes, der vægtes. Lars Muhl bruger et citat, hvor Albert Einstein siger:

“Det intuitive sind er en hellig gave, og det rationelle sind er en trofast tjener.

Vi har skabt et samfund, der hylder tjeneren og har glemt gaven.”

Albert Einstein, fysisker

Men forstå mig ret, vi har brug for begge dele. I vores samfund og i vesten er det bare den maskuline side, der meget længe er blevet forherliget omkring effektivitet og afkast, så al for mange mennesker bliver stresset, som jeg ser det. Ikke mindst sensitive mennesker, da der næsten ikke er plads til at være menneske og have et hjerte.  – Det er det, at få plads til dig selv, din unikhed og glæde, at  jeg i dette behandlingsforløb ønsker at støtte dig i, i samarbejde med din krops selvhelbredede kræfter, så du kan finde dybere ind til dig selv og dit hjerte, så du kan finde den styrke, du har med dig.  Så du kan begynde at lade dit eget lys skinne og vide du er hel god nok, ligesom da den grimme ælling opdagede, den slet ikke var forkert, men selv var en svane.

For hvad nytter det, om alverden for dine fødder ligger og har guldkrone på, hvis ikke dit hjerte af glæde kan slå.

Så vigtigt at se det som en investering i dig selv og din livskvalitet – fordi du er det værd.

Ring eller skriv gerne på mobil 26202566 eller på mail: info@kropsflow.dk ,  hvis du beslutter dig for dette forløb eller har spørgsmål.

Obs.: Da vi som mennesker er meget forskellige, kan jeg desværre ikke udstede en garanti, idet resultatet af behandlingerne også er afhængig af, hvad du kommer med, hvorlænge du har haft det, samt hvordan du arbejder videre med det, behandlingerne viser dig/os også i mellem behandlingerne. Men jeg har meget erfaring med, at rigtig mange klienter har  mærket, hvordan deres krop kan gå fra at være i en smerte/stress- og alarmtilstand til en tilstand af ro, tryghed, mindre eller ingens smerte, hvor  det netop er blevet muligt for mange at få nærvær og kontakt med deres hjerte  Så de kan begynde at høre, hvad deres hjerte længes efter og prøver at vejlede dem om, så bl.a. mere glæde kan få plads i deres liv.

Betalingsmåder i Klinik Kropsflow – der er håb

I Klinik Kropsflow kan du betale:  kontant, via mobile pay eller med en Bankoverførsel samme dag . – Der kan IKKE  betales med Dankort.

Bankoverførsel kan ske  til :  Klinik Kropsflow:  Reg.nr. 4629 Konto nr.: 10922011

Forløbene vil kunne betales i rater:

Har du brug for at betale forløbene i rater, så kontakt mig endelig på mobil 26202566, så vi kan lave en aftale herom. – Det vil være hel forståeligt, bare vigtigst at du kan få mulighed for det behandling, du kan mærke behov for.

Obs. Hvis du ikke mener forløbene kan dække dit behov, så kontakt mig endelig på mobil: 26202566 – så vi kan få en snak herom.

Afbud til en behandling:

Afbud skal meldes på mobil/sms på 26202566 senest 48 timer før aftalte tid. – Ellers bliver jeg nødt til at fakturere det halve beløb til dig. 

Det gør jeg,  fordi jeg sætter 3 timer af til dig, når vi har lavet en aftale. – Mange af mine kollegaer fakturerer den fulde pris.